Waarom RPA?

Waarom RPA?

Zijn uw werknemers te veel bezig met interne processen in plaats van met klanten? Stapelt de administratie zich op? Worden er te veel fouten gemaakt in de verwerking van data? RPA biedt de oplossing!

De voordelen van RPA

Voor ieder process zijn andere voordelen doorslaggevend

Tijd

Digitale medewerkers zijn sneller dan menselijk handelen. De omlooptijd van processen kan tot 80% omlaag met RPA. Daarbij zijn Digitale medewerkers 24/7 beschikbaar, waardoor wachttijden bij piekmomenten worden voorkomen

Kosten

RPA brengt enorme kostenbesparingen met zich mee. Bij ProRobotics garanderen we zelfs een terugverdientijd van minder dan 12 maanden.

Kwaliteit

Digitale medewerkers verliezen geen concentratie en maken geen fouten. Ook kan het frauduleus handelen van personen worden tegengegaan door het uitvoeren van control en compliance checks.

Waarde toevoegend werk

Medewerkers besteden minder tijd aan routinetaken en kunnen zich richten op waarde toevoegende en bevredigende activiteiten, zoals analyses en Business Partnering

Schaalbaarheid

Capaciteit kan worden verhoogd zonder lange opbouwfase. Digitale medewerkers kunnen snel schalen in hoeveelheden en hebben geen last van grote veranderingen in aantal verwerkingen.

ProRobotics B.V.
Gustav Mahlerlaan 647

1082 MK Amsterdam

  • info@prorobotics.eu
  • +31630645291

Over Ons

Contact

© 2019 ProRobotics B.V.