ProRobotics as a Service

Veel meer dan een SaaS oplossing

Werken met ProRobotics

Wij bieden ”Robotics as a Service”. Dat betekent dat wij alle zorgen volledig voor u uit handen nemen. Wij bouwen, exploiteren en onderhouden de digitale medewerkers. Voor een vast tarief bent u verzekerd dat de digitale medewerkers altijd draaien en continue worden verbeterd, zonder additionele kosten. U hoeft alleen toe te kijken hoe uw digitale medewerkers kosten en tijd besparen of waarde toevoegen in uw bedrijf. 

Geen onverwacht hoge investeringen of onderhoudskosten

U hoeft zelf geen investeringen te doen in hardware, software of werknemers. Wij bouwen, exploiteren en onderhouden de digitale medewerkers. Daar zijn wij in gespecialiseerd, en kunnen dit daardoor goedkoper en beter dan u zelf ooit zou kunnen. Bij ProRobotics garanderen we daarbij een terugverdientijd van minder dan 12 maanden.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Onze service maakt het gemakkelijk om op te schalen in capaciteit. Wij hebben de capaciteit om snel nieuwe digitale medewerkers te kunnen ontwikkelen of bestaande digitale medewerkers op te schalen in volume. Daarbij bieden we 24/7 ondersteuning met een lokaal contactpunt.

Expertise en kwaliteit


ProRobotics beschikt over ervaren developers met kennis van alle grote software leveranciers. Door onze expertise garanderen we een hoog veiligheidsniveau en strakke service levels. De digitale medewerkers zijn veilig, productief en altijd beschikbaar.

Diensten

Heeft u geen kennis van RPA en wilt u weten wat het kan betekenen voor uw bedrijf? Heeft u RPA al in gebruik en wilt u uitbreiden of veranderen? Voor iedere klant hebben wij een passende oplossing.

ProRobotics B.V.
Gustav Mahlerlaan 647

1082 MK Amsterdam

  • info@prorobotics.eu
  • +31630645291

Over Ons

Contact

© 2019 ProRobotics B.V.